Op je eigen bruiloft wil je een grote entree maken. Het moet iets zijn in stijl, iets waarmee je indruk kan maken. Het liefst wil je dat het ook nog enigszins origineel is. Wat zijn leuke en geschikte vervoersmiddelen, waar jij met je prinsessen trouwjurk ook nog in past?

Koets

Een traditioneel iets wat je vaak ziet in films, is dat je met een koets achter wat paarden arriveert op je bruiloft. Het is een heel romantisch beeld, een koets die versierd is met allerlei bloemen en ballonnen. Het is dan in elk geval niet te missen dat jullie het bruidspaar zijn waar het allemaal om draait. Sommige accommodaties bieden dit aan als je daar je bruiloft organiseert. Als dat niet het geval is, zijn er ook bedrijven waarbij je deze service kan huren.

Sportwagen

Het gebeurt niet vaak dat je in een snelle sportwagen stapt. Op de dag van je trouwen is het een uitgelezen kans om het wel eens te doen. Op die manier maak je een indrukwekkende entree. Om het iets feestelijker te maken, kan je een groot boeket bloemen op de motorkap vastmaken. Zo is het voor niemand te missen dat jullie in het huwelijksbootje gaan stappen.

Bootje

Over het huwelijksbootje gesproken, wat is er nou fantastischer dan om met een boot naar je eigen bruiloft te komen? Dat is natuurlijk alleen mogelijk als je trouwt op een locatie die zich aan het water bevindt. Als dat het geval is, is het serieus het overwegen waard. Het gebeurt niet vaak en heeft wel iets romantisch. 

Tuktuk

Deze voertuigen zie je vooral in Aziatische landen. Het is een fiets of een scooter met daarachter een bak waar je met twee personen in kan zitten. In de Aziatische landen worden ze vaak als taxi gebruikt, omdat je makkelijk en snel door het verkeer beweegt. In Nederland zie je deze dingen bijna niet. Juist daarom is het leuk om daarmee op je bruiloft te verschijnen. Zo weet je zeker dat je veel bekijks trekt. De karretjes waarin je zit, zijn niet al te groot. Je wordt daarom gedwongen om erg dicht op elkaar te zitten. Dat is lekker knus en zo kom je alvast in de romantische sfeer voor jullie bruiloft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *